top of page

Nerede Ve Nasıl Tedavi Olmalıyım


Varislerinden yakınan kişiler nerde ve nasıl tedavi olacağı konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirler, özellikle de birçok seçenek varken. Aşağıda sıraladığım öneriler size yol gösterici olabilir.

1.Doğru doktor.

Bundan kastettiğim doktorun flebolog yani toplardamar hastalıkları ve tedavisi konusunda uzman olmasıdır. Türkiye'de bu konuda uzmanlık veren tek branş kalp ve damar cerrahisidir. Yani öncelikle kalp ve damar cerrahlarını tercih etmelisiniz. Diğer taraftan doktorun bu konudaki birikimi de önemlidir. mesela güzellik merkezi olan bir yer varis tedavisi yapabilmektedir. Tamamen izinsiz yapılan bu iş teknisyenler veya haftada 1-2 defa gelen doktorlarca yapılmaktadır ve bir sorun çıkması durumunda muhatap bulma şansınız yoktur. Varis tedavisinin önemli bir riski olmasa da bu konuda eğitim almamış kişilerce yapılması ciddi sorunlar çıkarabilir.

2.Doğru teşhis.

Doktorunuz teşhis metodlarını ve onları yorumlamayı iyi bilmelidir.

3.En uygun, en iyi tedavi.

Size en uygun tedavi, en iyi tedavidir. Tecrübeli bir flebolog tedaviniz için en iyi yöntemi seçecek ve uygulayacaktır.

4.Fiyat.

Aynı tedavi yöntemi için bile birçok fiyat seçeneği önünüze gelecektir, ve hatta aralarında uçurumlar dahi olacaktır. Karar sizindir ancak şunu unutmayın en pahalı tedavi en iyi tedavi değildir veya en ucuz tedavi en uygun tedavi değildir.

 

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page